ABN AMRO World Tennis Toernament

UITNODIGING ABN AMRO KIDSDAY

Bezoek ABN AMRO World Tennis Tournament


2R sports en Tennis4U nodigen jeugdleden van Bergvliet uit voor de Kidsday van het ABN AMRO Tennistoernooi.

Dit tennistoernooi is het grootste tennistoernooi in Nederland. Natuurlijk niet zo groot als Wimbledon of Roland Garros maar er komen wel altijd echte toptennissers. 2 jaar geleden deed Raphael Nadal mee, vorig jaar Andy Murray en deze keer heeft Roger Federer beloofd mee te doen. Hij heeft al een keer Wimbledon en Roland Garros gewonnen en is heel lang de beste van de wereld geweest. Robin Haase, de beste Nederlandse speler (nr. 40 van de wereld) doet ook mee.

ABN AMRO World Tennis Toernament

Op Kidsday kun je tennis kijken, handtekeningen verzamelen, beroemde spelers zien, zelf tennissen op de Tennisplaza of aan andere sporten meedoen op de Sportplaza. We gaan met kinderen van 8 verschillende verenigingen met 1 grote bus, dus het wordt echt gezellig. Als je op de lagere school zit en minimaal 7 jaar bent kun je mee.

Er zijn 3 opstapplaatsen waar de bus vertrekt en je ook weer terugbrengt. De eerste opstapplaats is bij Tennisvereniging Zegveld of Nieuwkoop, vertrekt rond 12.30 uur. De tweede opstapplaats is bij Tennisvereniging de Heksenmeppers in Oudewater rond 13.00 uur en de laatste opstapplaats is in Gouda bij voetbalvereniging de Jodan Boys om 13.30. Rond 18.30 uur vertrekken we weer vanuit Rotterdam de bus zal via Gouda naar Oudewater en Zegveld rijden.

De Kidsday is op woensdag 15 februari, de kosten zijn 30 p.p. inclusief kaartje (normaal 24.50), T-shirt, goodiebag met verrassing, busreis en begeleiding door tennisleraren van 2R-Sports en Tennis4U.

Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke maat T-shirt je hebt en op welke plek je op wilt stappen.

Beste ouders, nog even dit: Uit onderzoek is bekend geworden dat kinderen zich meer voor een sport gaan interesseren als ze er meer van weten en meer wedstrijden gezien hebben. Wij willen daar met deze tennisdag een grote bijdrage aan leveren.

Alle kinderen krijgen wat te snoepen en wat te drinken van ons. Voor een patatje met wat te drinken kunt u 5,= zakgeld meegeven.

Aanmelden kun je op de website van 2R Sports.

In verband met het bestellen van de tickets sluit de inschrijving op 18 december 2011.

2R Sports    Tennis4U TEAM

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door:


EMTE Oudewater, chips en drinken     GO SPORTS, T-shirts     DRUKKERIJ HENO, drukwerk     KIKZ, ontwerp