Nieuwsoverzicht

Woensdag 3 januari 2018 Oliebollen tennis voor de jeugd.
   (23-12-2017)Wie: Voor alle jeugdleden van HLTC  Bergvliet,

Waar: Be Quick hal

Wanneer: van 14.00 tot 16.00.

Aanmelden graag voor 28 december via de mail: jeugdcommissie@bergvliet.nl

 

Fijne en gezellige feestdagen,

 

 

Namens de jeugdcommissie.

Deel via:

(Terug naar boven)


Sparen voor je vereniging - Start 7 februari 2018
   (14-12-2017)

Spaar ook mee voor jouw sportvereniging- Start 7 februari 2018

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting, een hangbank of een klimpaal.
 

Hoe kan ik sparen voor mijn sportvereniging?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de  deelnemende Jumbo-winkels. Via de website  

 JumboSpaarActie

kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een onze vereniging. Help jij mee onze spaardoelen te realiseren?

Hoe meer punten de vereniging verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Deel via:

(Terug naar boven)


Klaverjasavond verplaatst.
   (05-12-2017)

Vrijdag 24 november was de aftrap van de eerste klaverjasavond. Een bijzonder gezellige en goed bezochte avond. Op veler verzoek is de eerstvolgende klaverjasavond een week later dan gepland:

Vrijdag 22 december (was vrijdag 15 december)

Vrijdag 26 januari

Vrijdag 23 februari

Vrijdag 16 maart

Het begint om 20.00 uur en de locatie is het clubgebouw van HLTC Bergvliet.

Deel via:

(Terug naar boven)


Hoor wie klopt daar....
   (30-11-2017)

Met nog een kleine week te gaan voor 5 december werden de jongste jeugdleden gisteren tijdens de tennisles verrast met een bezoek van een aantal Zwarte Pieten. Kinderen vonden het geweldig!

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Het Tennisseizoen loopt op z'n einde het klaverjassen kan beginnen !
   (09-11-2017)

Binnenkort starten we weer met het winterklaverjassen op de vrijdagavond. Op vrijdag 24 november is de aftrap om 20:00 in ons clubgebouw. De overige data staan hieronder zodat je die alvast in je agenda kunt zetten:

Vrijdag 15 december

Vrijdag 26 januari

Vrijdag 23 februari

Vrijdag 16 maart

Het begint om 20.00 uur de locatie is het clubgebouw van Hltc bergvliet.

Deel via:

(Terug naar boven)


Aanmelden voorjaarscompetitie 2018
   (30-10-2017)

Op donderdag 5 april 2018 start de voorjaarscompetitie 2018. Dan wordt er gedurende 7 weken weer volop competitie gespeeld op donderdagochtend, donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag, zondag en dinsdagochtend.

 

Inmiddels heeft de KNLTB zoveel mogelijkheden gecreëerd dat voor ieder lid wel een mogelijkheid beschikbaar is, want bij Bergvliet kun je met alle competities meedoen, zolang ze maar niet op één dag vallen. Je hoeft geen dispensatie meer aan te vragen als jij bijvoorbeeld op vrijdagavond en op zondag wil spelen.

 

Aarzel niet en je meldt je met je team aan bij onze competitieleider Wilma de Jong. Ook  als je nog geen team hebt, kun je je aanmelden, want dan gaan we kijken of er een team is, of dat er een nieuw team samengesteld kan worden.

Meer informatie en aanmelden.

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Nieuws

23-12-2017

Woensdag 3 januari 2018 Oliebollen tennis voor de jeugd.

Het nieuwe jaar begint de jeugd in 2018 natuurlijk met tennis in de BeQuick hal. Dit jaar Oliebollen tennis op woensdag 3 januari 14:00 uur

Lees meer...

14-12-2017

Sparen voor je vereniging - Start 7 februari 2018

Sponsor de verenging. Vanaf 7 februari ontvang je bij elke besteding van € 10,- een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan de HLTC Bergvliet.
Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen. Op de website
van JumboSpaarActie kunt u de HLTC Bergvlet opgeven als vereniging om uw spaarpunten aan te doneren.

Lees meer...

05-12-2017

Klaverjasavond verplaatst.

Het klaverjassen van 15 december is verplaatst naar 22 december.

Lees meer...

30-11-2017

Hoor wie klopt daar....

Bezoek uit Spanje voor de Jeugd van Bergvliet tijdens de tennisles

Lees meer...

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

2.Orange Open

Het jaarlijkse toernooi van Bergvliet, dat begin augustus wordt gespeeld.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee tegen twee spelers, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel sterk in opkomst.


Ogenblik a.u.b. ...