Verenigingsdocumenten

  Na inloggen kunt u door het selecteren van een van de menu opties het betreffende document bekijken of downloaden


  Nieuws

  23-12-2017

  Woensdag 3 januari 2018 Oliebollen tennis voor de jeugd.

  Het nieuwe jaar begint de jeugd in 2018 natuurlijk met tennis in de BeQuick hal. Dit jaar Oliebollen tennis op woensdag 3 januari 14:00 uur

  Lees meer...

  14-12-2017

  Sparen voor je vereniging - Start 7 februari 2018

  Sponsor de verenging. Vanaf 7 februari ontvang je bij elke besteding van € 10,- een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan de HLTC Bergvliet.
  Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen. Op de website
  van JumboSpaarActie kunt u de HLTC Bergvlet opgeven als vereniging om uw spaarpunten aan te doneren.

  Lees meer...

  05-12-2017

  Klaverjasavond verplaatst.

  Het klaverjassen van 15 december is verplaatst naar 22 december.

  Lees meer...

  30-11-2017

  Hoor wie klopt daar....

  Bezoek uit Spanje voor de Jeugd van Bergvliet tijdens de tennisles

  Lees meer...

  Activiteiten

  Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


  2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

  Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

  2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

  Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

  De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

  De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

  Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

  2.Orange Open

  Het jaarlijkse toernooi van Bergvliet, dat begin augustus wordt gespeeld.

  Padel

  Padel is een racket- en balsport voor twee tegen twee spelers, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel sterk in opkomst.


  Ogenblik a.u.b. ...