Najaarscompetitie

Als het blad van de bomen begint te verkleuren, de wind wat in kracht toeneemt en de dagen al weer wat korter lijken slaat menig tennisser zich warm voor de start van de Najaarscompetitie.


15.083 teams gaan vanaf september de baan op om te strijden voor het najaarskampioenschap. De populariteit van de Najaarscompetitie blijft stijgen. Dit jaar doen er ruim 1200 teams meer mee dan vorig jaar!


Deze competitie zorgt voor een duidelijke verlenging van het tennisseizoen. Met de start in september wordt er tot eind oktober doorgespeeld. Eventuele inhaaldagen worden in november gespeeld.


Bij de indeling heeft de KNLTB zoveel mogelijk rekening gehouden met reisafstanden. Daarnaast is er gestreefd naar een optimaal evenwicht tussen het aantal ploegen dat per speeldag uit dan wel thuis speelt. Een aantal ploegen is in een andere klasse ingedeeld dan waarvoor ze oorspronkelijk waren ingeschreven. Dit kan komen doordat de KNLTB klassen noodgedwongen hebben moeten samenvoegen of omdat er sprake was van extreem lange reisafstanden. In dat laatste geval is ervoor gekozen een team in een hogere of lagere klasse in te delen.


Speeldata


Nieuws

23-12-2017

Woensdag 3 januari 2018 Oliebollen tennis voor de jeugd.

Het nieuwe jaar begint de jeugd in 2018 natuurlijk met tennis in de BeQuick hal. Dit jaar Oliebollen tennis op woensdag 3 januari 14:00 uur

Lees meer...

14-12-2017

Sparen voor je vereniging - Start 7 februari 2018

Sponsor de verenging. Vanaf 7 februari ontvang je bij elke besteding van € 10,- een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan de HLTC Bergvliet.
Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen. Op de website
van JumboSpaarActie kunt u de HLTC Bergvlet opgeven als vereniging om uw spaarpunten aan te doneren.

Lees meer...

05-12-2017

Klaverjasavond verplaatst.

Het klaverjassen van 15 december is verplaatst naar 22 december.

Lees meer...

30-11-2017

Hoor wie klopt daar....

Bezoek uit Spanje voor de Jeugd van Bergvliet tijdens de tennisles

Lees meer...

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

2.Orange Open

Het jaarlijkse toernooi van Bergvliet, dat begin augustus wordt gespeeld.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee tegen twee spelers, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel sterk in opkomst.


Ogenblik a.u.b. ...