Lidmaatschap bij Bergvliet

Ons ledenbestand bestaat op dit moment uit een kleine 400 leden waaronder zo’n 50 jeugdleden.
In het algemeen kunt u in hetzelfde seizoen nog lid worden.


Contributie
Kosten per jaar
Senior 1e gezinslid € 140,00
Senior 2e gezinslid € 125,00 2e gezinslid, woonachtig op het zelfde adres als het 1e gezinslid.
Zomerlidmaatschap*    €55,00 Periode juni t/m augustus.
 Zomerlidmaatschap Jeugd*
  €20,00 Periode juni t/m augustus.
Jeugd 12 t/m 17 jaar    €65,00 In het jaar dat een junior 18 wordt, is men senior.
Pupil 10 t/m 11 jaar    €55,00 Aanmelden met button Jeugd
Tenniskid 4 t/m 9 jaar    €35,00 Aanmelden met button Jeugd
Donateur     €12,00

Omdat we zien dat er door het relatief zachte weer in het najaar langer getennist kan worden, is het tennisseizoen verlengd. Het loopt nu van 1 april tot 1 november. Indien u lopende het seizoen lid wordt van onze vereniging wordt de contributie over de nog resterende maanden berekend.


*Zomer lidmaatschap

Maak kennis met tennis tijdens het zomerlidmaatschap.
Gebruik het inschrijfformulier en selecteer in het veld soort lid “Zomerlid”.
Tijdens deze periode kunt u éénmalig en als volwaardig lid van de HLTC Bergvliet in de periode juni t/m augustus volop gebruik maken van onze tennisbanen. Omdat u géén lid wordt van de KNLTB kan uitsluitend worden deelgenomen aan de activiteiten die door de HLTC Bergvliet worden georganiseerd. Het lidmaatschap eindigt op 1 september. Personen die het voorgaande seizoen zomerlid zijn geweest, zijn van deelname uitgesloten.

 

Opzeggen lidmaatschap

Wilt u uw lidmaatschap voor het volgende jaar opzeggen dan moet dat gebeuren vóór 1 december van het lopende jaar door contact op te nemen via onderstaande button met de ledenadministratie. Vragen?       NEEM CONTACT OP !

Inschrijven als lid is mogelijk op deze internetsite via de volgende link:             Aanmelden Senioren      Aanmelden Jeugd

 


Nieuws

23-12-2017

Woensdag 3 januari 2018 Oliebollen tennis voor de jeugd.

Het nieuwe jaar begint de jeugd in 2018 natuurlijk met tennis in de BeQuick hal. Dit jaar Oliebollen tennis op woensdag 3 januari 14:00 uur

Lees meer...

14-12-2017

Sparen voor je vereniging - Start 7 februari 2018

Sponsor de verenging. Vanaf 7 februari ontvang je bij elke besteding van € 10,- een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan de HLTC Bergvliet.
Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport- en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen. Op de website
van JumboSpaarActie kunt u de HLTC Bergvlet opgeven als vereniging om uw spaarpunten aan te doneren.

Lees meer...

05-12-2017

Klaverjasavond verplaatst.

Het klaverjassen van 15 december is verplaatst naar 22 december.

Lees meer...

30-11-2017

Hoor wie klopt daar....

Bezoek uit Spanje voor de Jeugd van Bergvliet tijdens de tennisles

Lees meer...

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

2.Orange Open

Het jaarlijkse toernooi van Bergvliet, dat begin augustus wordt gespeeld.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee tegen twee spelers, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel sterk in opkomst.


Ogenblik a.u.b. ...