Asbest Assist 40+ Toernooi

Voor iedereen die niet met vakantie gaat.

Dit jaar wordt het 40+ toernooi op 9 en 10 juli gespeeld. Al jaren hét toernooi voor de thuisblijvers. Niet alleen deelnemers van Bergvliet zelf doen mee, maar ook spelers uit Oudewater,  van de Goudse verenigingen en uit de Krimpenerwaard zijn enthousiast.

Er wordt zowel Padel als Tennis gespeeld!

Het toernooi geldt al jaren als een van de gezelligste toernooien, waarbij niet alleen om de overwinning wordt gespeeld, maar waar ook het plezier, het onderlinge contact met de spelers en de inwendige mens belangrijk is.

En toch wordt er ook fanatiek gespeeld.  Er zijn dubbelspelers die pas op deelname gerechtigde leeftijd het spelletje zijn gaan leren en er doen dubbelspelers mee waarvan overduidelijk is dat die het racket al vanaf jongs af aan hebben vastgehouden. Een waar genot voor de kijkers.

Op vrijdagavond worden er 2 en op zaterdag 3 wedstrijden gespeeld. Dit jaar zal er voor het eerst ook padel gespeeld worden tijdens dit toernooi.

Het Asbest Assist 40+ Tennis & Padel toernooi in het kort:

  • Vrijdagavond 9 t/m zaterdagavond 10 juli tennis & padel;
  • Op vrijdagavond speel je 2 en op zaterdag 3 wedstrijden
  • Niveau 6, 7, 8 en 9 - DD, HD en GD
  • En natuurlijk eindigen wij weer met onze BBQ op zaterdagavond.


Inschrijving via toernooi.nl:
https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/5DEC8E96-19D4-4D32-8FED-F8AEE151B5AA

Na de prijsuitreiking volgt het culinaire hoogtepunt van het toernooi: de traditionele BBQ met muziek.

Kortom alle ingrediënten voor een leuk door Asbest Assist gesponsord toernooi. Waarbij de belangrijkste ingrediënten worden gevormd door de deelnemers en toeschouwers.