40 plus toernooi

Voor iedereen die niet met vakantie gaat.

Dit jaar wordt het 40+ toernooi op 12 en 13 juli gespeeld. Al jaren hét toernooi voor de thuisblijvers. Niet alleen deelnemers van Bergvliet zelf doen mee, maar ook spelers uit Oudewater,  van de Goudse verenigingen en uit de Krimpenerwaard zijn enthousiast.

Het toernooi geldt al jaren als een van de gezelligste toernooien, waarbij niet alleen om de overwinning wordt gespeeld, maar waar ook het plezier, het onderlinge contact met de spelers en de inwendige mens belangrijk is.

En toch wordt er ook fanatiek gespeeld.  Er zijn dubbelspelers die pas op deelname gerechtigde leeftijd het spelletje zijn gaan leren en er doen dubbelspelers mee waarvan overduidelijk is dat die het racket al vanaf jongs af aan hebben vastgehouden. Deze routine zorgt ervoor dat sommige rally’s meer dan twintig slagen kunnen duren. Een waar genot voor de kijkers.

Op vrijdagavond worden er 2 en op zaterdag 3 wedstrijden gespeeld. 

Na de prijsuitreiking volgt het culinaire hoogtepunt van het toernooi: de traditionele BBQ met muziek.

Kortom alle ingrediënten voor een leuk door Asbest Assist gesponsord toernooi. Waarbij de belangrijkste ingrediënten worden gevormd door de deelnemers en toeschouwers.

Inschrijven op: Toernooi.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 182 501 928

Sportpark Wilgenoord

Provincialeweg west 3
2851 EH Haastrecht