KNLTB Competitie 2020

We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar over een aantal weken gaan ruim 27.000 tennis- en padelteams de baan op voor de KNLTB Competitie 2020!Deze competitie vervangt voor dit seizoen de voorjaars en najaarscompetitie.

Bergvliet doet met 8 teams mee aan deze competitie.

Ben jij benieuwd tegen wie je moet spelen? Vanaf vandaag kan jij jouw competitie-indeling op onze website bekijken of in de ClubApp.

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport, maar ook de gezelligheid staat voorop. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, iedereen kan meedoen want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou!

Competitie spelen heeft nog een extra dimensie: het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Door de Coronaperikelen en anderhalvemeter maatregel is er e.e.a. gewijzigd door de KNLTB. 

  • Het competitieaanbod is hetzelfde als het competitieaanbod in het voorjaar. Hierdoor heeft Bergvliet teamrechten om in bepaalde klassen te mogen uitkomen. (dit wil niet zeggen dat de indeling exact hetzelfde is als in het voorjaar, de KNLTB kan dit nog wijzigen).
  • Er is geen promotie en/of degradatie in het najaar.
  • De avondcompetitie wordt op tijd gespeeld. Een wedstrijd duurt 1 uur, games worden doorgeteld, na een uur is er de eindstand.
  • Advies van de KNLTB is om in tijdsblokken te gaan indelen.
  • Bij slecht weer / regen is er versoepeling in de regelgeving.

De najaarscompetitie begint op 6 september 2020 en duurt t/m 15 november 2020. Mochten niet alle wedstrijden gespeeld zijn, dan zijn er een 3-tal inhaaldagen. 

Speeldata