Maak kennis met Padel bij HLTC Bergvliet

De ideale manier om jouw conditie op peil te houden door het spelen van padel en kennis te maken met HLTC Bergvliet.

Vanaf het moment dat je de kennismaking laat ingaan kan je voor een periode van 3 maanden op elk vrij moment padel* spelen en deelnemen aan alle Bergvliet activiteiten in die periode.  

*Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel staat voor fun en sportiviteit.

Padel is een sport voor jong en oud, man of vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig, groot of klein, nationaal en internationaal. Padel is een manier van leven die plezier brengt, fitheid, vriendschap en inzicht geeft.  

Voor slechts € 49,95 kan je 3 maanden kennismaken met deze nieuwe en snelst groeiende sport in Europa.  

Hoe het werkt:  

Tijdens deze kennismakingsperiode ontvang je een tijdelijke spelerspas. Voor deze pas vragen wij € 20,= borg welke je na afloop van deze periode weer terugontvangt bij inlevering van de pas. Je bent in deze periode volledig lid van HLTC Bergvliet, d.w.z. dat je op elk gewenst moment padel kunt spelen.  

HLTC Bergvliet is gelegen op het sportpark Wilgenoord aan de Provincialeweg West 3a in Haastrecht. Als HLTC Bergvliet beschikken wij over 2 splinternieuwe padelbanen.  

Meld je direct aan door op de knop "Lid worden?" te klikken en in het aanmeldingsformulier voor het kennismakingslidmaatschap te kiezen.

Sign up?