50-jarig jubileum Bergvliet (reminder)

23 mei 2019


HLTC Bergvliet bestaat, zoals iedereen inmiddels wel weet, dit jaar 50 jaar! Dit willen we vieren met alle leden en oud-leden.

Dit gaat gebeuren op zaterdag 31 augustus 2019.

Wij willen jullie vragen deze dag alvast te reserveren in jullie agenda, dit geldt voor zowel de senioren als voor de jeugd. Iedereen is van harte welkom. Ook hier is het spreekwoord van toepassing: hoe meer zielen hoe meer vreugd !

Dit zal een heuglijke dag worden, de hele dag en avond staan er leuke activiteiten gepland op ons mooie park.

Natuurlijk gaan we nog niet de hele planning van die dag bekend maken, dat komt nog wel binnen afzienbare tijd.

Wat wij wel graag willen weten, is wie er allemaal van plan zijn om te komen, daar kunnen we dan rekening mee houden gedurende de gehele dag. En daar kunnen we dan ook onze inkopen op afstemmen

Dus vanaf deze kant een vriendelijk verzoek om jezelf en eventuele partner of kinderen aan te melden via: [email protected]

Weet je of er mensen willen komen welke niet in het bezit zijn van een e-mailadres of iets dergelijks, meldt deze mensen dan ook aan via je eigen mail, het gaat ons erom hoeveel mensen wij mogen verwachten.

Wij willen ook vermelden, dat er een kleine bijdrage gevraagd zal worden om er met zijn allen een onvergetelijk feest van te maken. Hoeveel dat wordt, is nu nog niet bekend. Dit hangt ook weer af van het aantal inschijvingen.

Deze inschrijving kan geschieden tot en met 16 augustus 2019. Maar wacht niet tot deze datum, schrijf je NU vast in ... Wij hebben er zin in, wij hopen jullie ook allemaal!!

Met vriendelijke groeten

De Jubileumcommissie

Nieuwscategorieën