Afhangen/huren padelbaan gewijzigd

18 april 2021


Er is een verandering op komst t.a.v. het inhangen van een padelbaan. Dit omdat er momenteel ongelijkheid bestaat tussen leden en niet-leden.

In de huidige situatie kun je als lid via de KNLTB Club App (Afhangbord) inhangen tot maximaal 24 uur van te voren. Niet-leden dienen minimaal 48 uur van te voren een padelbaan te  huren. 
Om deze ongelijkheid recht te trekken introduceren we richting huurders een volledig met het Afhangbord geïntegreerd verhuursysteem: Padelboeker.nl. 

Vanaf zondag 18 april 2021 kunnen zowel leden als niet-leden een padelbaan maximaal een week van te voren afhangen/huren. Restrictie hierbij is dat er maximaal twee keer per week op afstand afgehangen kan worden. Deze restrictie is van toepassing op alle reserveringen die via de Club App of website worden gemaakt en waar je zelf de boeker of een van de spelers bent. Wel kun je als lid nog steeds naar ons park komen en ter plekke inhangen als er een baan vrij is. 

In verband met de wens om zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen ’s avonds te padellen en daarbij te vermijden dat er gaten tussen de speeltijden vallen, is de starttijd op weekdagen na 17:30 uur, ieder half uur (dus 17.30, 18.30 en 19.30 uur). Vanaf 18.30 is het minimum aantal spelers 4. 

Mocht je vragen hebben over bovenstaande, stuur dan een mail aan: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van HLTC Bergvliet 

Nieuwscategorieën