Belactie VriendenLoterij voorbij, maar....

28 november 2019


Op 20 november 2019 jl. hebben 8 bellers alle leden van onze vereniging gebeld met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij ten bate van H.L.T.C. Bergvliet. Bergvliet ontvangt voor elk verkocht lot de helft van de lotprijs en de deelnemer van de VriendenLoterij maakt maandelijks kans op mooie prijzen. 

Nogmaals, deze actie is een groot succes: als alle toezeggingen leiden tot definitieve aankopen dan hebben we meer als 30 loten verkocht: een heel, heel mooi resultaat.

Maar het kan nog mooier worden !!!!!!! 

Wat nu, als je nog een lot wilt kopen of, als je al meespeelt met de VriendenLoterij, H.L.T.C. Bergvliet wilt gaan steunen? 

Ik heb nu al verschillende keren gehoord: ik had best mee willen doen, maar er is niet gebeld……..!

Voor alle helderheid: we hebben geprobeerd iedereen te bellen. Maar natuurlijk hebben we niet iedereen aan de lijn gehad. Ook is door leden aangegeven al mee te spelen, maar het lot wél te willen omzetten: het goede doel dat wordt ondersteund aan te willen passen. Kort en goed: dat kunnen wij niet regelen !!!! De belactie is voorbij: het kopen van een lot via tussenkomst van de vereniging is niet mogelijk.

Je zult zelf actie moeten ondernemen via de VriendenLoterij. Zelf actie nemen om het resultaat voor de club te vergroten. Ga daarvoor naar de website van de Vriendenloterij met de volgende link: https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm

Of bel met de VriendenLoterij op het volgende nummer: 088 - 020 1020. 

Meespelen en H.L.T.C Bergvliet ondersteunen. Zorg ervoor dat je helder aangeeft dat je als te steunen goede doel (club) kiest voor: “Haastrechtse Lawn Tennis Club Haastrecht”.  

Ik hoop dat het je zo lukt en dat we voor onze club inderdaad weer een of meer lot(en) kunnen bijschrijven. Ik zou het fijn vinden een seintje te krijgen als het voor elkaar is. Kan ik ook de stand van de actie bijhouden. Bij voorbaat dank namens alle leden van de club. 

Met vriendelijke groet,

Voorzitter H.L.T.C. Bergvliet

Bert van Noord

Nieuwscategorieën