Bericht van onze partner Tennis-Geest.nl

03 mei 2019

Tegenwoordig wordt het assortiment tenniskleding, tennisrackets en tennisschoenen in fysieke winkels steeds kleiner. Daarentegen groeit het tennisassortiment bij webshops. Het voordeel van webshops is dat je ieder moment van de dag kunt bekijken wat de voorraad is, of er nieuwe artikelen binnen zijn gekomen, wat de prijzen zijn en tot slot; je kunt op ieder moment van de dag bestellen.
Bestellingen kunnen vaak binnen 24 uur al worden bezorgd.

Maar let op: er bestaan veel gespecialiseerde tenniswebshops en niet iedere webshop levert binnen 24 uur en biedt een breed servicepakket aan. Wij hebben wat onderzoek voor je gedaan en kunnen door ervaring aangeven dat de webshop Tennis-Geest.nl een betrouwbaar bedrijf is om je tennisaankopen te doen.

De slogan is ‘Tennis-Geest dé tennisspecialist’, dat maken ze waar door het brede assortiment dat ze aanbieden. Ze bieden een breed assortiment tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets, tennisballen, tennistassen en tennisaccessoires aan. Uiteraard van de bekende merken: Nike, adidas, Sjeng Sports, Babolat, Wilson, Babolat, Asics en K-Swiss.


Wat de webshop extra betrouwbaar maakt zijn de fysieke winkels die ze hebben. Deze zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland. Bestellingen kunnen in de winkels afgehaald en/of geretourneerd worden.

Services die ze verder aanbieden zijn:

  • Gratis bezorgd v.a. € 50
  • Levering binnen 24 uur
  • Niet goed is geld terug
  • Achteraf betalen

Conclusie: heb je tennisartikelen nodig? Bezoek eens Tennis-Geest.nl, daar kun je zeker slagen!

Deze informatie kunt u ook raadplegen op onze website.

Nieuwscategorieën