Bouw padelbanen nadert voltooiing

09 augustus 2019


Naast de tennisbanen, op de plek waar de oefenkooi stond, bouwt Padel.nl in opdracht van Bergvliet twee padelbanen. De fundering is gereed en de glaswanden en het hekwerk is afgeleverd. De banen naderen hun voltooiing.

Na maanden van voorbereiding werd in juli de eerste paal geslagen, de fundering gemaakt, de vloeren gestort en afgelopen week de glaswanden en hekwerk afgeleverd. Binnenkort start Padel.nl in samenwerking met bouw- en aannemers bedrijven Dikhooff, Plomp, Aantjes B.V., en Van Der Bas met het plaatsen van de vloer en de kooien. Volgens planning worden de banen eind augustus begin september opgeleverd.

Gijs van der Voet heeft namens de padelcommissie de financiering verzorgd. De geldschieters zijn o.a. Van Den Akkerfonds, de Haastrechtse IJsclub, stichting Bisdom vanVLiet, het ministerie van VWS, ledencertificaten en schenkingen.

Zodra de padelbanen zijn opgeleverd kunnen de Bergvliet leden hiervan gebruik gaan maken.

Maar ook de deelnemers van onze 2OrangeOpen toernooien kunnen in september/oktober kennismaken met Padel. Zij hebben bij aanvang van de toernooien een voucher ontvangen waarmee zij een uur gratis padel kunnen spelen.

Hierboven een aantal foto’s van de aanleg van de twee padelbanen en het tekenen van de overeenkomst met het Van den Akkerfonds. Harry van der Voet, onze penningmeester, Peter Visser, voorzitter en Nely Gerritsen, secretaris van het Van den Akkerfonds tekenden de overeenkomst voor een lening die aan Bergvliet verstrekt wordt voor de aanleg van onze twee padelbanen.

Vanuit Bergvliet waren aanwezig: Martijn Reichard, penningmeester, Yvonne Raateland, secretaris en Gert Kalmeijer, voorzitter padelcommissie. Gijs van der Voet was aanwezig als lid van de padelcommissie en opsteller van de overeenkomst. Binnenkort wordt de overeenkomst geformaliseerd met de Haastrechtse IJsclub.

Nieuwscategorieën