Cafe Huis den Hoek nieuwe sponsor van H.L.T.C. Bergvliet

14 mei 2019


Het cafe is in het oude centrum van Haastrecht achter het oude stadhuis op de hoek nabij de Hollandse IJssel gesitueerd. Een leuk gemoedelijk café. Het gebruikelijke assortiment wat betreft het drankaanbod. Opvallend is de aanwezigheid van een paar flessen mooie single malt whisky. Mocht je plotseling trek krijgen in wat hartigs is een kleine kaart aanwezig. Om een "bodempje" te leggen kan ik je aanraden om een broodje bal te nemen, gewoon omdat het verkleinwoord "broodje" hier echt niet van toepassing op is. Het smaakt ook prima! Boven is een ruimte waar twee biljarttafels staan en ook de serieuze darter kan zijn pijltjes gooien. Betalen doe je daar contant of je pint het verschuldigd bedrag.

Regelmatig vindt je er Bergvlieters om te biljarten of om gewoon een lekker biertje te drinken, op zoek naar gezelligheid. Wat dat betreft past Cafe Huis den Hoek ook op dat punt uitstekend bij Bergvliet.

Eigenaar Jerry Sluis verzorgt al jaren het culinaire gedeelte van ons 2Orange Open toernooi (samen met Gerard van Diemel).

Nieuwscategorieën