Corona-update: Padelrackets worden niet langer meer uitgeleend aan de leden

20 oktober 2020


Onze  padelbanen zijn ruim een jaar geleden in gebruik genomen. De leden van onze vereniging hebben deze periode de gelegenheid gekregen om de sport met leenrackets uit te proberen. Het bestuur is verheugd dat de padelbanen inmiddels goed bezet zijn, vooral in de avonduren en het weekend.

Als gevolg van de nieuwe Coronamaatregelen heeft de KNLTB richtlijnen opgesteld voor de aangesloten verenigingen. Deze richtlijnen zijn opgehangen bij de padelbanen en in de hal van het clubhuis. Een van die richtlijnen is "gebruik eigen materiaal om te spelen, zoals rackets en ballen". Daarom heeft het bestuur besloten de padelrackets niet langer beschikbaar te stellen aan de leden van onze vereniging en zullen de leenrackets en -ballen binnenkort niet meer (in de padelkast naast het afhangbord) worden aangeboden.

De rackets zullen nog wel gebruikt worden voor de verhuur (€ 2,50 per stuk) en voor introducees, waarbij degene die introduceert de rackets zelf na afloopt dient te ontsmetten. Deze rackets zullen voorlopig achter de bar liggen en uitgegeven worden via één van de bestuursleden, die hiervoor beschikbaar zijn (aanvragen via onze website of [email protected]) en erop zullen toezien dat de rackets na gebruik zullen worden ontsmet.

Met deze maatregel wil het bestuur verder bewerkstelligen om het Covid-19 virus op HLTC Bergvliet buiten de deur houden.

Nieuwscategorieën