Eindstand parkcompetitie

24 mei 2023


Afgelopen woensdag was de laatste speeldag van de parkcompetitie. Bij de dames werd het toch nog spannend. De laatste wedstrijd was een mix tussen Marloes en Vincent tegen Esther en Ronald. De eerste helft werd door Marloes en Vincent met 3-2 gewonnen, omdat de wedstrijdleiding net op tijd affloot. De tweede helft eindigde gelijk (4-4), omdat Ronald zijn voordeel in de negende game niet kon afmaken. De drie punten die Marloes uit deze wedstrijd bleek voldoende voor de eindoverwinning. Esther eindigde als laatste en verdiende daarmee de poedelprijs.

   

Winnares Marloes Boere. Rechts samen met Esther Verhart, winnares poedelprijs.

Bij de heren speelden beide kanshebbers hun laatste wedstrijd tegen elkaar. In de mix speelden Antoine en Wilma tegen Bram en Marjan. De eerste helft werd verrassend gewonnen door Bram en Marjan, maar in de tweede helft pakten Antoine en Wilma gedecideerd de punten (5-1). Daardoor bleven Bram en Antoine in punten gelijk, maar Antoine had veel meer games gewonnen.

Overigens had niemand gerekend op Mario. Die speelde nog twee wedstrijden en pakte maar liefst acht punten. Zijn game-saldo hield hem echter op de derde plaats.

De poedelprijs ging naar Ad de Lange. Hij speelde dit jaar een ongelukkige competitie en kon met zijn medespelers slechte één punt bemachtigen.

   

Winnaar Antoine Sweep en rechts samen met Ad de Lange.

Eindstand damesEindstand heren

 

De parkcompetitie wordt mede mogelijk gemaakt door Cor Bakker. Gebr. Bakker v.o.f., al 150 jaar het adres voor al uw meubelen.

 

 

Nieuwscategorieën