Hulde aan de competitieams.

05 november 2020


Het zijn zware tijden voor tennissers. Eerst werd de competitie stilgelegd, nu mag er niet meer gedubbeld worden. Corona slaat hard toe aan het einde van dit seizoen.

De teams die aan de KNLTB-competitie 2020 zijn begonnen verdienen echter een mooie plek op onze website. Helaas hebben we niet alle teams op de foto kunnen zetten. Het einde van de competitie kwam te onverwacht. Zo ontbreekt het dinsdagochtend team, die een mooi plek in de poulestand innam. En ook ontbreken de vrijdagavond teams. Het herenteam 35+ dat zich versterkt had en zo op weg was naar het eerste kampioenschap. Het 1e herenteam ontbreekt ook en van het mixteam hebben we ook geen foto. Want ook zij hadden met een tweede plek uitzicht op het kampioenschap.... Het mocht niet zo zijn. Ook het tweede padelteam ontbreekt. Een foto, overwinning en punten was hen niet gegund in de 1e klasse op zaterdag.

Van links naar rechts en van boven naar beneden.

  • Dames 17+ Waren op weg naar het kampioenschap in de 4e klasse van de zaterdag competitie.
  • Het jeugdteam met een mooie plek in de poule Groen 2
  • Onze trots. Na jaren succesvol de eer van Bergvliet te hebben verdedigd, begonnen aan een nieuw Padel avontuur.
  • Het mixteam van de zondag. Waren eigenlijk al kampioen!

We eindigen met de belofte. Drie foto's van de jeugd die staat te trappelen om te mogen tennissen.

Tenslotte het mix jeugdteam t/m 17 jaar. Het team dat de komende jaren voor Bergvliet de prijzen moet gaan binnenhalen. Zij begonnen zoals het hoort onderaan 2e klasse van afdeling 11 en kunnen dus alleen nog maar klimmen!

Hulde aan onze competitieteams. Wat rest zijn de herinneringen, maar ook zicht op de competitie 2021. Ook dan zullen de teams van Bergvliet er weer staan.

Nieuwscategorieën