Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, voorjaarscompetitie uitgesteld

28 februari 2021


Versoepeling sporten jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar

Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband, alleen buiten. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Dubbelen is voor hen mogelijk. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.

De tennisbanen zijn vanwege de weersomstandigheden en ter voorbereiding op het nieuwe seizoen vanaf april weer speelbaar. Uiteraard zijn de padelbanen wel beschikbaar.

Voorjaarscompetitie uitgesteld

Met de verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB besloten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei.

Parkcompetitie uitgesteld

Doordat de voorjaarscompetitie is uitgesteld, start de parkcompetitie ook later. Zodra meer bekend is, zal de inschrijving worden geopend. Houdt er rekening mee dat vanwege deze onzekerheid, er een korte inschrijfperiode is. Blijf daarom de website goed in de gaten houden.

Meer informatie over de actuele maatregelen als gevolg van de Covid-19 vindt u op de website van de KNLTB.

 

Nieuwscategorieën Corona update Competitie