Jeugd weer de tennisbaan op!

03 mei 2020


Onlangs hebben we jullie al laten weten dat kinderen tot en met 18 jaar weer mogen sporten. Dat betekent dat de jeugdleden van HLTC Bergvliet weer mogen tennissen. Dat vinden wij als bestuur heel goed nieuws.

Op 6 mei aanstaande zullen de tennislessen voor onze jeugdleden starten. De planning van deze lessen (datum, tijd en groepsindeling) is al door de Tennisschool TennisNed gecommuniceerd met onze jeugdleden en hun ouders.

Voorlopig laten wij alleen jeugdleden van onze vereniging HLTC Bergvliet toe. Maar we sluiten niet uit dat ook niet-leden tot 18 jaar later welkom zijn. Hierover zullen we nader berichten.

Er zal getraind worden op baan 1 en 2. Na 6 mei zal worden bekeken of vrijspelen door jeugd (onderling) mogelijk is. Als die behoefte bestaat, neem dan contact op met Rachel Heida, mailadres: [email protected]

Brengen en halen van jeugdleden
Verzoek is de jeugdleden zoveel mogelijk op de fiets te laten komen (maak dan gebruik van de fietsenrekken).
Als je je kind brengt met de auto, zet dan je kind af op het grote parkeerterrein bij de fietsrekken en de houten poort: even doorrijden dus.
Na afloop van de les kun je je kind daar ook weer ophalen. Het is niet de bedoeling zelf het park op te komen: de kinderen komen daar naartoe.
Kom niet eerder dan 10 minuten voor de activiteit aan op het parkeerterrein en rijd na het ophalen van je kind direct naar huis.
Het clubhuis is gesloten. Jeugdleden kunnen bij uitzondering van het toilet gebruik maken.

Training / tennisschool
De tennisschool pakt de jeugdtrainingen weer op en zal proberen alle lessen die uitgevallen zijn dit zomerseizoen toch te geven. Er zal getraind worden op baan 1 en 2. Er zit een korte pauze tussen de lessen, zodat de groepen elkaar niet doorkruisen.
De gemiste trainingen van het afgelopen winterseizoen zullen helaas door de tennisschool niet gecompenseerd worden. De tennisschool zal ter compensatie proberen een toernooi of ander event te organiseren.

Toezicht en Coronarichtlijnen
Op het tennispark zal tijdens de openingstijden (tussen 14.00 uur en 18.30 uur) een toezichthouder aanwezig zijn, die ook toeziet op het naleven van de Coronarichtlijnen op het park en zal ouders en kinderen hierop aanspreken.

Als je 21 jaar of ouder bent (bedoeld voor ouders en seniorleden) en ons wilt helpen als toezichthouder taken uit te voeren, dan waarderen we dat enorm! Stuur dan even een mail naar [email protected] met je beschikbaarheid op de woensdagmiddagen (datum en tijd).

De hygiëneregels zijn te vinden in deze bijlage. Neem deze thuis met je kind door.
Wij wensen kinderen en hun ouders veel plezier toe bij de start van de tennislessen.

Aan de seniorleden wensen we toe: heb geduld en blijf gezond!
Het bestuur van HLTC Bergvliet

Nieuwscategorieën