Nieuw baanreglement

04 december 2019


Het bestuur heeft een nieuw Baanreglement opgesteld dat per 1 december jl. het oude reglement vervangt; Dit regelement hangt in de hal van ons clubhuis op het prikbord. Maar je kunt het reglement ook op deze website raadplegen: baanreglement

Het gaat o.a. om de volgende aanpassingen:
  • Ook na 1 november kan er s'avonds met kunstlicht worden gespeeld.
  • Zolang het niet vriest blijven en de banen goed genoeg zijn om te bespelen, kan er na 1 december doorgespeeld worden op alle banen.
  • Er zijn recentelijk twee padelbanen bij gekomen (die ook gehuurd kunnen worden door niet-clubleden).
En de introductieregeling is aangepast;
  • Een lid van onze vereniging kan gelijktijdig een onbeperkt aantal personen introduceren met een maximum van drie keer per jaar, ook als de bar gesloten is.***
  • Introducés beschikken niet eerder over speelrecht, nadat hun naam en woonplaats zijn ingeschreven in het Introductieschrift, dat achter de bar ligt. Degene die introduceert is verantwoordelijk hiervoor.
  • Als er bardienst is kan € 5,- per introducé betaald worden aan de kassa, anders krijgt het lid dat introduceert de kosten achteraf in rekening gebracht door de penningmeester.
  • De introducépassen na afloop inleveren bij de bar of terug doen in het Introductieschrift!
*** Hiermee is de mogelijkheid gecreëerd, dat je als lid ook een keer met familie of kennissen, die geen lid zijn van onze vereniging, kan tennissen of padel spelen. Of je neemt als lid één of meerdere mensen mee naar de baan, die graag willen kennis maken met tennis of padel en/of misschien een lidmaatschap overwegen.
 
Let op: introduceren is alleen mogelijk bij lege banen. S'avonds en zondagochtend zijn de padelbanen de laatse tijd vaak bezet, dus introduceer op een ander moment en uiteraard als er geen evenementen zijn.
 

Nieuwscategorieën