Spannende eindstrijd laatste dag Parkcompetitie

23 mei 2019


Mieke van de Wetering en Henk Groen zijn de glorieuze winnaars geworden van de parkcompetitie editie 2019. Ondanks een onverwacht hoog aantal afzeggingen voor de laatste speelavond werd het toch nog een spannende eindstrijd.

Henk Groen had nog slechts 1 punt nodig. En dat haalde hij ruimschoots door samen met Tom Klomp met 3-1 van Ron Snel en André van Leeuwen te winnen. Bij de dames was het nog spannender.

Mieke van de Wetering was al wekenlang koploper, maar op de voet gevolgd door Esther Verhart en Marloes Boere. Dus zij kon zich geen misstap veroorloven. Marloes had haar zes wedstrijden al gespeeld. De finale wedstrijd ging dus tussen Mieke en Esther, bijgestaan door resp. Miriam Oost en Laetitia Kuijpers . De eerste set won Esther met maar liefst 5-1. Ze had dus nog maar één punt meer nodig dan Mieke. En die hield dapper stand. De tweede set eindigde in 4-4. Esther is uiteindelijk tot op één game genaderd. Net niet genoeg.

Na afloop was de prijsuitreiking. Dit keer ontvingen de winnaars naast de fles wijn van Gebr. Bakker Meubelen ook nog een waardebon van tennis-Geest, dé tennisspecialist.

De trofeeën staan weer voor een jaar op de schoorsteenmantel van Mieke van de Wetering en Henk Groen.

Tenslotte werd de organisatie van deze onvolprezen competitie in de bloemetjes gezet. Het was nog lang onrustig op Bergvliet.

De eindstand en een foto van de winnaars staat op deze pagina.

Van volgende week woensdag tossen. KNLTB-pas meenemen, husselen en lekker spelen.

 

Nieuwscategorieën