Update van onze Grote Clubactie.

16 oktober 2022


De start was 24 september jl. We zijn nu 3 weken verder en de aktie loopt nog even door. De trekkingsuitslag is op 6 december, waarbij vele en zeer fraaie prijzen zijn te winnen!

Er zijn inmiddels ruim 550 loten verkocht! Onze vereniging doet dit jaar voor het eerst mee en we zijn zeker niet ontevreden over het resultaat tot nu toe, maar ………… we zijn er nog niet!

Ons streefbedrag is € 2500.= en daar zitten we nog niet aan. Zo’n 54% is nu bereikt dus het is tijd voor een tussensprintje …de opbrengst van de loten wordt benut voor de verduurzaming van ons clubhuis die inmiddels in volle gang is. 

Hierbij een oproep aan die leden die nog geen lot(en) hebben gekocht : KOOP EEN PAAR LOTEN VOOR ONZE VERENIGING t.b.v. een mooi en vernieuwd clubhuis dat voldoet aan de eisen van deze tijd!

Een lot kost €3,00/ hiervan gaat €2,40 direct naar onze clubkas. Koop loten door op deze link te klikken: https://lot.clubactie.nl/lot/htpc-bergvliet/439484     

Stuur deze mail ook door naar je familie, vrienden en mensen uit jullie omgeving en vraag hen onze club te steunen met de aankoop van loten.

Naast de reguliere loten zijn er ook Superloten. Een Superlot bevat 50 loten ineens en heeft een waarde van €150.=/ hiervan gaat € 120.= naar onze vereniging! Met de aanschaf van 50 loten maak jijzelf 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij … Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.

Door de aankoop van een Superlot maakt HTPC Bergvliet bovendien kans op € 5000.= extra voor onze clubkas!

Koop daarom een Superlot via onderstaande link: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/htpc-bergvliet/439484

We gaan voor een mooi resultaat en hopen op jouw steun!

Namens HTPC Bergvliet

Paul Wesseling / 06-37349180 / [email protected]

Nieuwscategorieën