Voorjaarscompetitie Tennis 2023

04 november 2022


De laatste inhaaldag van de najaarscompetitie was er een om in te lijsten. Onder zomerse omstandigheden werden de laatste tennis- en padel wedstrijden gespeeld. Het damesteam van Lyda Spruit, Laetitia Kuijpers, Monique van Duijn en Jacoline Zoeteweij speelden een prachtige wedstrijd tegen T.V. Kontakt. De tegenstanders waren helemaal uit Haarlem gekomen om de punten te delen.

Het padelteam van Marcel de Jong begon tegen half een hun laatste wedstrijd. Een 3-1 overwinning zou de tweede plaats veiligstellen. Helaas werd met 1-3 verloren van de voetballers uit Leerdam. Maar het mooie weer en de gezelligheid vergoedde veel. Uiteindelijk werd het team vierde in de ranglijst.

Winnaars waren er ook. Het herenteam van captain Gert Kalmeijer wordt op vrijdagavond overtuigend kampioen. Dit haalde zelfs het streeknieuws.

Winnaars waren er ook bij het Padel. Het team van Rutger Raateland, met Jelle verhage, Peter en Casper van Dort, Edwin Bestebreurtje en Remco Blok bleven Shot uit Zeist met één puntje voor. Het gelijkspel op de laatste speeldag was voldoende om het kampioenschap te halen.

Op zondag werd opnieuw Bergvliet 2, het talententeam met Jordie Smitskamp, Menno Kooter, Jordie Smitskamp, Thijs Reedijk, Niek Deuss, Boy Vogelzang nipt, nipt, nipt kampioen. Want in punten en wedstrijdsaldo gelijk met padelclub Ridderkerk. Het game-saldo moest dus de doorslag geven en die was in het voordeel van bergvliet: 34 - 10 tegen 33 - 14. De 4-0 overwinning op MLTV 90 8 uit monster gaf de doorslag. De wedstrijd werd op de laastte zomerse dag in oktober gespeeld.

De bladeren vallen en het is nu echt Herfst, maar we zijn al weer volop bezit met de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2023. De competitie begint april 2023 en rond eind mei 2023 zijn de kampioenen bekend van de competitie. Net als vorig seizoen wordt er op de vrijdagavond om de week gespeeld. Dit houdt in dat het een competitie is met 5 speeldata. De overige competities hebben 7 speeldata.

Voor alle vragen kan je terecht bij Wilma de Jong. En meld je aan voor 24 december as per mail : [email protected]  

Nieuwscategorieën Competitie