Zeer geslaagd 2OrangeOpen toernooi

12 augustus 2019


Het 2OrangeOpen kende afgelopen zondag zijn apotheose. Het was opnieuw een zeer geslaagd toernooi. Het toernooi is gewonnen door Marije van Zwienen, maar kende eigenlijk alleen maar winnaars.

Onder uitstekende zomerse omstandigheden werden de finales gespeeld. Maar voordat het zover was, moesten er nog een aantal halve finales gespeeld worden. Dus vanaf 's ochtends negen uur kwamen de eerste spelers het park op.

De toernooi organisatie begon om 10:00 uur aan het inmiddels traditionele ontbijt en vanaf half elf werden de eerste finales gespeeld.

Het hoogtepunt lag uiteraard in de middag en werd verzorgd door Marije van Zwienen en Chantal van Poppelen. Deze DE3 finale werd voorafgegaan door de poulewedstrijd HE4 van Bram van Zwienen en Rik Scheurs en na de damesfinale door een GD3 met opnieuw Chantal van Poppelen, Jochem van Leeuwen tegen Fay te Hennepe en Wim-Jaap van der Wiel.

Maar ook het publiek was winnaar. Want zij werden getrakteerd op prachtig tennis onder ideale omstandigheden. Bovendien stonden Gerard van Diemel en Jerry Sluis garant voor heerlijke Big American Burgers.

Het toernooi eindigde om zeven uur met een toespraak van Wim van Velzen en Jelle Verhage, hoofdsponsor 2Orange van dit toernooi. Ook volgend jaar zal 2Orange sponsor zijn. Daarna volgde de prijsuitreiking door toernooileider Koen Gommans met hulp van Miranda de Jong en Chrystel Blom.

Opnieuw een buitengewoon geslaagd evenement waar Bergvliet met trots op mag terugkijken.

Nieuwscategorieën