Opening Jubileumjaar

Op 30 maart jl. werd het seizoen geopend met een zeer gezellig openingstoernooi zonder winnaars, maar ook zonder verliezers. Tussen 13:30 uur en 16:00 uur werd een toss-toernooi gespeeld, waarbij men op een zelf te bepalen tijdstip kon intekenen. Een en ander werd door de jubileumcommissieleden Edith Finke en Richard Budnick in goede banen geleid..

Na het toernooi verzamelden de aanwezigen, zo’n 150 in getal, onder wie ereleden, oud-leden en ex-voorzitters (alsmede de echtgenote van onze eerste voorzitter Oene Blom) zich op baan 3. De helft ging het cijfer 5 formeren, de andere helft het cijfer 0. Nadat iedereen op zijn plaats stond, werden luchtfoto’s met behulp van een drone gemaakt door Vincent Oosterwijk.

Deze foto's kun je hier bekijken.

Toen was het tijd voor het inschenken van prosecco voor de seniorleden en ranja voor de jeugdleden waarmee geproost kon worden tijdens het hijsen van de vlag door mevrouw Blom en onze jongste lid ,Jayla van Leeuwen (5 jaar). Onze voorzitter, Bert van Noord hield daarna een toespraak waarna hij het tennis- en jubileumseizoen officieel opende.

De jubileumcommissie kijkt met tevredenheid terug op een geslaagd begin van het jubileumjaar.