Padelschool Amsterdam

Padel School Amsterdam verzorgt vanaf 2016 alles op het gebied van padel. Denk hierbij aan; openingen, evenementen, clinics, padeltraining en meer en sinds Oktober 2019 zijn zij i.s.m. Tennisned ook de padelschool van HLTC Bergvliet.

O.l.v. oprichter / hoofdcoach Leander van der Vaart en Rosco Muller is het doel om iedereen op een zo leuk mogelijke manier kennis te laten maken met padel. Leander en Rosco verzorgen al vier jaar padelevenementen, clinics & trainingen. Zowel aan beginners, gevorderden en wedstrijdspelers (jeugd en volwassenen).
Alles is begonnen met de passie voor het spel zelf, als spelers mogen zij wekelijks zelf presteren op het hoogste niveau wat ons land momenteel kent, de ambitie ligt echter op zijn kennis overbrengen op eenieder die er oor naar heeft. Dit doen ze samen met een team van trainers. De methodieken waar we mee werken zijn ingericht om je vanuit de juiste positie op de baan de techniek en tactiek aan te leren.
 
Padel is één van de meest toegankelijke racket sporten ter wereld, maar om nét dat beetje beter te worden en nog meer plezier te krijgen in het spel, is het nemen van lessen erg belangrijk, zo niet, onmisbaar.
Wij gaan je helpen om je niveau te verhogen en daarmee je spelplezier nog verder vergroten. We hebben voor elk niveau een passende coach met een passend lesaanbod samengesteld met een doordachte opbouw.
 
Tijdens onze trainingen leer je alle basis ins en outs van padel. De spelregels, (basis)techniek en tactische tips & trucs. Heb je (nog) geen eigen padel racket? Tijdens de lessen mag je hier gratis gebruik van maken, tevens is er de mogelijkheid om deze tegen een zeer toegankelijk tarief één aan te schaffen.
Ook voor gevorderden/wedstrijdspelers verzorgen wij trainingen. Voor elk niveau hebben wij de kennis en ervaring in huis om je verder op weg te helpen.
 
Lesaanbod voorjaar 2020;
 
Trainer: Martijn Moree
 

Inschrijving padelles zomer 2020 op H.L.T.C. Bergvliet is geopend. Schrijf je z.s.m. in!

Bekijk in je eigen I’M Tennis account de verschillende mogelijkheden en schrijf daarna snel in.

Nog geen eigen account? Ga dan eerst naar Registreren om daarna gelijk te kunnen inschrijven.

Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij jouw clubtrainer of contact opnemen met onze ServiceDesk! We willen graag z.s.m. beginnen met het indelen dus wacht niet te lang.  

Team I’M Tennis

Lesdagen:
De lessen worden op donderdag en zaterdag gegeven
 
Lestijden: 
De lestijden zullen in overleg gaan met de padelschool.