Najaarscompetitie

Als het blad van de bomen begint te verkleuren, de wind wat in kracht toeneemt en de dagen al weer wat korter lijken slaat menig tennisser zich warm voor de start van de Najaarscompetitie.


15.083 teams gaan vanaf september de baan op om te strijden voor het najaarskampioenschap. De populariteit van de Najaarscompetitie blijft stijgen. Dit jaar doen er ruim 1200 teams meer mee dan vorig jaar!


Deze competitie zorgt voor een duidelijke verlenging van het tennisseizoen. Met de start in september wordt er tot eind oktober doorgespeeld. Eventuele inhaaldagen worden in november gespeeld.


Bij de indeling heeft de KNLTB zoveel mogelijk rekening gehouden met reisafstanden. Daarnaast is er gestreefd naar een optimaal evenwicht tussen het aantal ploegen dat per speeldag uit dan wel thuis speelt. Een aantal ploegen is in een andere klasse ingedeeld dan waarvoor ze oorspronkelijk waren ingeschreven. Dit kan komen doordat de KNLTB klassen noodgedwongen hebben moeten samenvoegen of omdat er sprake was van extreem lange reisafstanden. In dat laatste geval is ervoor gekozen een team in een hogere of lagere klasse in te delen.


Speeldata


Nieuws

12-04-2018

Team GROEN trots op nieuwe shirt

Team GROEN heeft nieuwe sponsor shirts

Lees meer...

11-04-2018

Ouderavond Bergvliet jeugd

Informatiebijeenkomst van en voor de Bergvliet jeugd.

Lees meer...

08-04-2018

Bergvliet aan het vernieuwen

De huidige website van Bergvliet heeft zijn langste tijd gehad, de verwachting is dat eind april / begin mei de nieuwe website van Bergvliet in de lucht is

Lees meer...

06-04-2018

Barrooster voorjaar / zomer gereed

Het bardienstrooster voor het voorjaar / zomer is gereed.
Alle leden die ingepland zijn hebben inmiddels via de e-mail een bevestiging van hun bardienst ontvangen.

Lees meer...

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

2.Orange Open

Het jaarlijkse toernooi van Bergvliet, dat begin augustus wordt gespeeld.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee tegen twee spelers, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel sterk in opkomst.


Ogenblik a.u.b. ...