Bar Commissie

Het Team

GroepsfotoNaam
 Marloes Boere
Babs Kovacsevits
Ans v/d Meer
Loes Scheepers
Wim van Velzen
Jan Verkaik
Nancy Versteeg
 

Resultaat een gezellig terras

U bent lid van een tennisclub, waarbinnen gezelligheid een belangrijke rol speelt. Dat geldt niet alleen op de baan, maar ook in het clubhuis en op het nieuw aangelegde terras van onze club. Een clubhuis waar u na een gespeelde partij, moegestreden onder het genot van een glaasje, kunt nakeuvelen over de gemaakte fouten, de fantastische ballen die u heeft geslagen, dat het vandaag niet lukte en dat u normaliter beter speelt.

Zoals alle zaken binnen Bergvliet wordt het clubhuis beheerd door vrijwilligers; leden van de club die een deel van hun vrije tijd opofferen voor hun tennisvereniging. De Barcommissie regelt alle zaken rondom het clubhuis zoals bemanning en bevoorrading.
Een gezellige bar is alleen met en door u mogelijk.

 Vragen?    NEEM CONTACT OP !


 


Nieuws

17-05-2018

Stand parkcompetitie na 5 speelronden

Nog twee speeldagen en dan zit de parkcompetitie er weer op. Over de winnaars valt nog weinig te zeggen. Zowel bij de dames als bij de heren zijn er nog volop kanshebbers. De volledige lijst vindt u hier.

06-05-2018

Tussenstand parkcompetitie

Komende woensdag is het vrijspelen, trainen, recreatief tennissen want de parkcompetitie ligt voor één week stil i.v.m. de meivakantie. De tussenstand is uiteraard te raadplegen op deze pagina. Vanaf woensdag 16 mei gaan we weer verder.

06-05-2018

Alles weten over padel bij HLTC Bergvliet?

Voor alle leden van HLTC Bergvliet wordt er een informatieavond gehouden over de voortgang van het onderzoek naar de haalbaarheid van Padel binnen onze club. Op deze avond krijgt je alles te horen over de status, voortgang en verdere plannen.

Lees meer...

27-04-2018

Bergvliet start laddercompetitie

Op maandag 30 april starten we met de nieuwe HLTC Bergvliet Tennisladder, en het werkt heel simpel.

Lees meer...

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

2.Orange Open

Het jaarlijkse toernooi van Bergvliet, dat begin augustus wordt gespeeld.

Padel

Padel is een racket- en balsport voor twee tegen twee spelers, waarbij een bal, gelijkend op een tennisbal, met een racket over een net dient gespeeld te worden. Het is een mix van tennis en squash. De sport is nog relatief onbekend in Nederland, maar wel sterk in opkomst.


Ogenblik a.u.b. ...