Tennistraining

IMTENNIS is een een samenwerking tussen diverse tennisscholen, waaronder Tennisned uit de regio Gouda. In deze regio geven we met ons trainersteam les in o.a. Reeuwijk, Bodegraven, Waddinxveen en Gouda.
Naast het verzorgen van de reguliere lessen zijn we druk bezig met het organiseren van events / kampen/ reizen, maar bieden we ook korte cursussen voor bijvoorbeeld competitie teams en schooltennis. We zijn blij dat we ook de lessen mogen gaan verzorgen op HLTC Bergvliet.

Mijn naam is Casper Korver, 33 jaar oud en vanaf mijn 17de werkzaam als tennisleraar bij Tennisned, nu IMTENNIS. Ik ben woonachtig in Gouda en heb via het CIOS in Haarlem zowel mijn A als B tennislicentie in 2008/’09 behaald. Mijn tennisrating op dit moment is zowel met enkel als dubbelspel niveau 4! Mijn huidige tennisvereniging waar ik op dit moment full-time lesgeef is tennisvereniging De Sluipers in Reeuwijk.
 
Eind September ben ik door Frank Harrak (eigenaar Tennisned) gevraagd of ik op de woensdagmiddag alle jeugdgroepen van T.V Bergvliet wil gaan lesgeven. Daar heb ik, na even nagedacht te hebben, natuurlijk ja op gezegd. Ik vind het zeker een mooie uitdaging om nieuwe groepen op een hele mooie tennisvereniging les te mogen geven. Zo ben ik sinds woensdag 30 Oktober met veel plezier in de hal van Be Quick begonnen met het lesgeven van 5 hele leuke enthousiaste jeugdgroepen.
 
Hopelijk tot snel in de hal van Be Quick en anders vast en zeker in het voorjaar op T.V Bergvliet.

Inschrijving tennisles zomer 2020 op H.L.T.C. Bergvliet is geopend. Schrijf je z.s.m. in!

Bekijk in je eigen I’M Tennis account de verschillende mogelijkheden en schrijf daarna snel in.

Nog geen eigen account? Ga dan eerst naar Registreren om daarna gelijk te kunnen inschrijven.

Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij jouw clubtrainer of contact opnemen met onze ServiceDesk! We willen graag z.s.m. beginnen met het indelen dus wacht niet te lang.  

Graag tot ziens deze zomer op de baan!

(-:

Groet,

Team I’M Tennis