Voorjaarscompetitie 2020

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Jaarlijks doen er ruim 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als, de mooiste periode van het tennisseizoen.

Bergvliet deed dit voorjaar met met 15 teams mee.

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport, maar ook de gezelligheid staat voorop. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, iedereen kan meedoen want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou!

Competitie spelen heeft nog een extra dimensie: het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd!

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie voor de Voorjaarscompetitie 2020, zoals de speeldata en speelmogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Meld je dan uiterlijk op 14 december 2019 aan bij Wilma de Jong via email: [email protected] Zij zal daarna contact opnemen.

Speeldata

 

Speelmogelijkheden

Meer informatie over de Voorjaarscompetitie vind je op de website van de KNLTB.