6 tennisbanen en 4 padelbanen (ook voor verhuur)

Op een van de mooiste plekken van Haastrecht ligt het tennispark van onze tennisvereniging met een zestal prachtige gravelbanen en vier splinternieuwe padelbanen. HTPC is een actieve tennisvereniging en manifesteert zich als een gezellige en recreatieve sportvereniging in Haastrecht en de Krimpenerwaard. Spelers kunnen recreatief tennissen maar ook de competitie en toernooien zijn belangrijke activiteiten gedurende het gehele jaar.

Hier alleen pinnen

De vereniging draait op vrijwilligers. Dit betekent dat ieder lid van Bergvliet twee keer per jaar een bardienst draait. De bardienst is overigens af te kopen. Voor de procedure en het bedrag om een bardienst af te kopen kunt u contact opnemen met de barcommissie.

Voor een vereniging als de onze is de inzet van vrijwilligers van groot belang. 

Overzicht bestuur en commissies

Begin augustus wordt het open toernooi gespeeld. Het is een druk bezocht toernooi. Zowel door actieve spelers als bezoekers die komen kijken.

Op park Wilgenoord is zowel voetbalvereniging Haastrecht als onze tennis- en padelvereniging Bergvliet gevestigd. Zodra u het terrein oprijdt, vanaf de Provincialeweg, rijdt u links langs de voetbalvelden door naar achteren. Daar treft u letterlijk tussen de weilanden de tennis- en padelbanen van Bergvliet. Aan de rechterkant treft u de parkeerplaatsen en de fietsenstalling. Wat verderop het clubgebouw.

Let erop dat bij Bergvliet uitsluitend met de pinpas betaald kan worden.

Lees hier ons Privacy Statement