Tossen op woensdag

Zonder afspraak tennissen en/of padellen bij Bergvliet? Dat kan op woensdagavonden. Dan wordt en namelijk "getost". Neem je spelerspas (of iets wat er op lijkt) en je tennis- en/of padelspullen mee en geef je pas af bij de bar. Geef daarbij aan of je tennis of padel wilt spelen.

Alle pasjes worden dan door elkaar gehusseld en de uitkomst bepaalt met wie en tegen wie je de komende drie kwartier speelt.

Tijdens het spelen worden de pasjes door de bardienst weer geschud voor de volgende ronde. In die volgende ronde speel je dus in principe in een andere samenstellin. Als je echter een volgende ronde niet wil meedoen, geef dat tijdig door aan de bardienst. Daarna herhaalt zich dit ritueel weer net zolang je zelf geen zin meer hebt of dat er geen tegenstanders meer zijn. Je kunt uiteraard ook tussentijds even stoppen en een drankje drinken met clubgenoten.

  • De speeltijd voor tennis is 45 minuten.
  • De speeltijd voor padel is - afhankelijk van de opkomst - een half uur tot een uur.

Kom gezellig meedoen op de woensdagavonden. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom op het park. Een mooie gelegenheid om op eigen houtje, zonder afspraak te padellen of te tennissen met clubgenoten.

Let op: Op deze tos-avonden kan er geen baan afgehangen worden om vrij te spelen op de tennis- en padelbanen.