I'M Tennis

De tennis- en padellessen op H.L.T.C. Bergvliet worden verzorgd door ervaren trainers van I'M Tennis. I’M Tennis is een samenwerking tussen diverse tennisscholen, waaronder tennisschool Tennisned. Tennisned verzorgt de lessen bij Bergvliet en is een bekende speler in de Goudse regio. Naast het geven van reguliere tennislessen verzorgt Tennisned ook tennisevenementen, -kampen, - reizen en lessen aan bijvoorbeeld scholen.

Trainersteam Bergvliet

Casper Corver is de hoofdtrainer voor de jeugd van Bergvliet. Trainers Frank Harrak en Sam van der Wiel verzorgen de seniorenlessen op Bergvliet. Casper en Frank zijn naast tennistrainers ook padeltrainers en worden ondersteund door Wim Jaap van de Wiel en Sven Boele. Alle trainers zijn naast zelf goede spelers, gecertificeerd voor het geven van tennislessen.

Aanbod

Gedurende het gehele jaar is het mogelijk om tennis- en padellessen bij H.L.T.C. Bergvliet te volgen. Voor zowel beginnende, gevorderde, recreatieve als prestatieve tennissers en padelspeler is het mogelijk om de trainingsvorm te kiezen die bij hem/haar past. Lessen zijn niet standaard bij je lidmaatschap inbegrepen, voor lessen kun je je optioneel en per seizoen aanmelden. Voor het volgen van lessen is het verplicht om een lidmaatschap bij de club te hebben.
In het zomerseizoen worden de lessen gegeven op het eigen tennispark, in de winterperiode heb je voor de tennislessen keuze om op het eigen park of binnen in Gouda of Reeuwijk voor lessen in te schrijven. Padel wordt altijd op het eigen park gespeeld.

Kennismakings arrangement

Ben je nieuw bij de club en heb je nog geen ervaring? Kies dan voor het ‘Maak kennis met tennis’ arrangement. Schrijf je in voor vier lessen (senioren, leeftijd 17 jaar en ouder) of vijf lessen (junioren,
jonger dan 17 jaar). Op deze manier maak je kennis met de sport, maar ook direct met andere startende tennissers.

Inschrijven voor tennis- en padelles

Bekijk in je eigen I’M Tennis account de verschillende lesmogelijkheden en schrijf je snel in! Heb je nog geen eigen account? Maak dan eerst een account aan. Voor vragen kun je natuurlijk terecht bij jouw clubtrainer of neem je contact op met onze ServiceDesk. Het zomerseizoen start jaarlijks begin april, het winterseizoen start eind oktober. Zorg ervoor dat je een maand voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen bent ingeschreven voor lessen.

Voor meer informatie en inschrijven, kijk op de website van I'M Tennis: https://www.imtennis.nl/