Voorjaarscompetitie

De KNLTB gaat er vanuit dat er in het voorjaar weer een normale gezellige competitie gespeeld kan worden. De tennis voorjaarscompetitie begint op 5 april 2021 en eindigt op 6 juni 2021.

Als er wedstrijden ingehaald dienen te worden, wordt de competitie uiterlijk met 1 week verlengd.

Tijdens de Voorjaarscompetitie probeer je samen met jouw team in zeven speeldagen, tussen begin april en begin juni, kampioen te worden van de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op jouw eigen club en een aantal keer ga je bij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. De winnaars van de poule promoveren naar een hogere klasse en de laatste (twee) degraderen naar een lagere klasse, mits dit mogelijk is. 

Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past!:

Schrijf je in als team via: [email protected] of [email protected] 

De deadline voor inschrijven is 18 december 2020.