Laddercompetitie

Binnen de “Corona” regels is het vanaf maandag 25 mei weer mogelijk om aan de laddercompetitie mee te doen. In tegenstelling tot de vorige laddercompetitie zijn er nu 2 verschillende competities (1 voor dames en 1 voor heren). Deze competitie duurt tot 31 oktober en je kunt je inschrijven via de club app of op de website (nadat je ingelogd bent).

Wat is een laddercompetitie?

De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - individueel kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder.

De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van HLTC Bergvliet.

Beknopte uitleg

Uitdagen

Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden via de "mijn club" op de website of via de club app.
Zodra een lid een ander lid uitdaagt wordt er een mail gestuurd naar degene die je uitdaagt.

Accepteren

Zodra het uitgedaagde lid de datum en tijdstip passend vindt kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail.

Hierna wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan de toekomstige wedstrijd plaatsvinden.

Na het klikken op de betreffende link wordt het lid doorverwezen naar "Mijn Club" op de website om de uitdaging te accepteren of af te wijzen.

Na het accepteren van een uitdaging wordt er een bevestigingsmail gestuurd naar de tegenstander.

Wedstrijduitslagen

Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via "Mijn Club" op de website. Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond. De uitslagen zijn uiteraard voor de leden ook zichtbaar in "Mijn Club".

Club app

De laddercompetitie kan je ook op de Club app vinden bij Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Hier staan alle laddercompetities waarop je kunt inschrijven.